sâmbătă, 20 iulie 2024
20.2 C
Cluj

Ascensiunea AI în muzică – Probleme pentru creatorii de piese muzicale si DJ-s?

Must read

Multe se întâmplă  în domeniul inteligenței artificiale în aceste zile. Și asta este valabil și pentru muzică, atât în ceea ce privește realizarea muzicii, cât și producerea ei. Nu putini artiști care s-au îndepărtat de producția manuală folosesc acum Inteligența Artificială în procesul de producție. De la aplicații pentru compoziție și platforme de mastering la instrumente de identificare a cântecelor și liste de redare extrem de personalizate, AI schimbă modul în care muzica este creată și ascultată.

Promitatoare tehnologia a viitorului este încă la început, dar este deja de ceva timp printre noi. După cum știm cu toții, ți-e frică doar de ceea ce nu știi, nu?

AI poate fi folosit pentru a compune muzică nouă, pentru a crea mashup-uri unice și, de asemenea, pentru a ajuta la crearea de actori robotici. Terenul în care inteligența artificială poate fi folosită pentru a crea lucruri noi este pur și simplu nelimitat, iar posibilitățile sunt nesfârșite – întotdeauna cu limitele menționate mai sus impuse de programare sau furnizarea umană de informații. AI este, de asemenea, capabil să creeze versuri cu o emoționalitate predeterminată, să creeze genuri muzicale necunoscute anterior și să exploreze granițele muzicii.

Citiți mai multe despre acest subiect mai jos…

The Rise of AI in Music – no worries?

 


Descoperă mai multe la 𝐔𝐍𝐈𝐕𝐄𝐑𝐒𝐔𝐋📡 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

More articles

Lasă un răspuns

Latest article

- Advertisement -spot_img

Descoperă mai multe la 𝐔𝐍𝐈𝐕𝐄𝐑𝐒𝐔𝐋📡 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura