Daca ti-ai propus sa faci, chiar si pret de cateva minute, o calatorie in timp, intr-un Bucuresti elegant, altfel, din perioada interbelica, in care masa in oras, la restaurant, era un adevarat ritual saptamanal si respectul pentru pasiunea si daruirea bucatarilor profesionisti inca se mai pastra, restaurantul La Zavaidoc este locul ideal pentru debutul ei.

O noutate in materie de restaurante cu specific romanesc traditional, restaurantul La Zavaidoc imbina in mod armonios o atmosfera de inspiratie interbelica cu un decor cu accente de clasic si modern, cucerind de la o prima privire prin rafinament si eleganta, dar si prin preparate romanesti in combinatii interesante.

Restaurant „La Zavaidoc” te invita intr-o calatorie fascinanta prin gastronomia romaneasca autentica. Gastronomia romaneasca traditionala este sursa de inspiratie pentru toate preparatele culinare pe care le poti comanda si este ridicata la rang de arta de echipa de profesionisti din bucataria restaurantului. De la supe sau ciorbe delicioase si feluri de mancare bazate pe carne slaba sau mai grasa, salate si aperitive, pana la deserturi de casa care vor atrage atentia si vor cuceri de la prima bucatica, pe toate le vei descoperi in meniurile echilibrate, de inspiratie interbelica, propuse de restaurantul „La Zavaidoc”.

+40 742 295 224

 

 


Descoperă mai multe la 𝐔𝐍𝐈𝐕𝐄𝐑𝐒𝐔𝐋📡 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns