Automobile care îşi schimbă culoarea

BMW a realizat tehnologia de schimbare a culorilor automobilelor cu BMW iX Flow.Este un SUV complet electric, dotat cu tehnologia de afişare flexibilă E Ink, cu control independent asupra secţiunilor de pe panourile caroseriei. Este aceeaşi tehnologie de afişare care alimentează Kindle-ul.

Sticlă inteligentă de apă HidrateSpark Pro

Menţinerea hidratării este vitală pentru o sănătate optimă. Toată lumea ştie asta. Sticla de apă inteligentă de la HidrateSpark îşi propune să elimine modul de viaţă dezorganizat.

Este compatibil cu Bluetooth şi vă reaminteşte să mai luaţi o înghiţitură de apă pentru a rămâne hidratat în mod optim. Se sincronizează şi cu Apple Health, urmărind consumul de lichide şi ajustând intervalul dintre mementouri pe baza exerciţiilor fitness. Bateria reîncărcabilă oferă 10-14 zile de urmărire, iar aplicaţia are suport Apple Watch pentru monitorizare şi notificări.

Robot umanoid: Ameca

Ameca, un robot new age în formă umană, dezvoltat de Engineered Arts, este o fuziune a inteligenţei artificiale cu un corp artificial asemănător omului. Ameca este capabilă să efectueze mişcări asemănătoare omului, cum ar fi mişcarea fluidă a braţelor şi a expresiilor faciale, împreună cu clipirea ochilor.

Dispozitive tehnice pliabile: Zenbook, Galaxy flip etc.

mai mult la :  /www.mediafax.ro/

Lasă un răspuns