duminică, 19 mai 2024
9.2 C
Cluj

CaptainBook.io a obținut 250.000 de euro pe SeedBlink și își propune să se extindă și în România

Must read

CaptainBook.io, o platformă online grecească care conectează furnizorii de activități și experiențe de călătorie cu revânzători precum hoteluri, Airbnb și agenții de turism, a strâns 250.000 de euro într-o rundă pre-seed pe platforma europeană de co-investiții în startup-uri de tehnologie SeedBlink.

Fondatorii vor utiliza investiția pentru dezvoltarea produsului și pentru a accelera extinderea CaptainBook.io în Europa de Est – în special în România și Polonia-, dar și în Spania și Italia.

CaptainBook.io aduce în online furnizorii de experiențe, oferindu-le un motor de rezervări care îi conectează la o rețea de revânzători locali de încredere, cum ar fi hoteluri, gazde Airbnb și agenții de turism. Prin intermediul CaptainBook.io, furnizorii de experiențe pot crea, gestiona, distribui și vinde de pe o singură platformă. CaptainBook.io este disponibil pentru toate companiile care vor să vândă experiențe cu disponibilitate în timp real și confirmare a rezervării (companii aeriene, organizații de gestionare a destinațiilor etc.).

mai mult la :  /start-up.ro/

More articles

Lasă un răspuns

Latest article

- Advertisement -spot_img

Descoperă mai multe la UNIVERSUL ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura