duminică, 19 mai 2024
8.1 C
Cluj

Trei startup-uri românești în clasamentul ”Top 100 Startup Challenge VIII”, cea mai mare competiție online pentru companiile din regiune

Must read

CEE Startup Challenge VIII powered by Vestbee este cea mai mare competiție online dedicată startup-urilor din regiune și scaleup-urilor din Europa Centrală și de Est, care sunt în faza de pre-seed, seed sau serie A. Competiția este organizată de Vestbee, una dintre cele mai mari platforme și comunități care leagă startup-urile de investitori din CEE.

Finqware

  • Finqware – este un fintech românesc care este autorizat să opereze pe piața unică paneuropeană a serviciilor financiare, precum și o companie de tehnologie care permite operațiuni de open banking în producția și viața economică din CEE.

Prime Dash

  • Prime Dash LTD – companie românească care oferă acces la date financiare în timp real și ajută băncile să automatizeze un proces manual în evaluarea riscurilor. Startupul oferă băncilor API-uri puternice care le permit să crească vânzările, să automatizeze împrumuturile și să dezvolte relații de loialitate cu IMM-urile care le sunt clienți.
  • Tulipr

    • Tulipr – companie românească care construiește o platformă de eSourcing pentru marketing și evenimente, reducând decalajul dintre cumpărători și furnizori, consolidând și înlăturând ineficiențele de aprovizionare.

mai mult la :

 

/start-up.ro/

 

More articles

Lasă un răspuns

Latest article

- Advertisement -spot_img

Descoperă mai multe la UNIVERSUL ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura