duminică, 19 mai 2024
8.1 C
Cluj

10% din vânzări vor fi realizate prin Web 3 și metaverse în următorii ani

Must read

TARA Interactive estimează că aproximativ 10% din vânzările totale ale companiei vor fi generate, în următorii 2 ani, din implementări ale tehnologiilor Web 3, care oferă oportunități pentru produse creative cu aplicabilitate în toate industriile, de la implementarea tehnologiei blockchain în interiorul companiilor, până la oferirea de servicii în Metaverse.

TARA Interactive, companie românească de dezvoltare de software, lansează noua linie de business dedicată implementării de tehnologii Web 3 – noua generație World Wide Web, care permite democratizarea serviciilor și descentralizarea informației, prin utilizarea unor tehnologii precum blockchain, NFT și cryptocurrencies. Noua divizie a fost deschisă datorită cererii tot mai mare din partea companiilor, ale căror nevoi de securitate, rapiditate și trasabilitate pe produse, acțiuni, procese etc. sunt în creștere.

„Tehnologia blockchain are potențialul de a revoluționa lumea. Modul în care se păstrează datele ajută organizațiile să ofere o securitate sporită, păstrând trasabilitatea și vizibilitatea acestora. În acest context, companii mari au implementat deja această tehnologie pentru a păstra o evidență a tuturor modificărilor apărute în lanțul de producție și distribuție, de la producători, la clienții final, aceștia având posibilitatea de a verifica și valida toți pașii prin care a trecut produsul achiziționat”, spune Vlad Lepădatu, Managing Partner la TARA Interactive, menționând că, prin înființarea noii divizii, TARA Interactive dezvoltă soluții bazate pe tehnologia blockchain, care permit companiilor să aibă un management al datelor superior, securitate sporită și trasabilitate.

mai mult la :

start-up.ro/10-din-vanzari-vor-fi-realizate-prin-web-3-si-metaverse-in-urmatorii-ani/

More articles

Lasă un răspuns

Latest article

- Advertisement -spot_img

Descoperă mai multe la UNIVERSUL ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura